Recensies

Bob en Kyara 16 maart 2023

Sophie Simons 13 maart 2023

Alexandra Paredes  raadt Somebunny Special aan.

11 januari 2022 om 11:10 · 5 Star bunny hotel!! Our bunny was so well cared for here! Christel really understands that pets are family ? From now on, the Bman will be staying here whenever we go away ?

Monique Bours raadt Somebunny Special aan.

12 augustus om 09:52  · Fleur en Jip hebben een leuke vakantie gehad! ??? Bedankt voor de goede zorgen! ???

Claudia Beumer 31 december 2019  Bedankt weer voor de goede zorgen en de hoofdkriebeltjes ??

Jessica Lorenzetti 4 januari 2020 Dank je wel voor de super goede zorgen ?

17 september ’19

Yvonne Cremers 2 januari ’19

Zoey is heel goed opgevangen door Christel, nadat haar vriendje een dag eerder was overleden. Ze had allemaal leuke speeltjes in haar ren, wat ze zeker heeft kunnen waarderen. Ze is zelf niet zo knuffelig, maar Christel mocht haar toch af en toe over haar bolletje aaien. Dat zegt al genoeg ?. Ze wil dan ook dolgraag nog een keer komen logeren als haar baasjes weer eens zo nodig op vakantie moeten ?.


Dana Houben 5 mei ’19

Dankjewel voor de goede zorgen van Snuff en Neijnh?. Ze hebben lekker kunnen rennen en vonden het poppenbedje geweldig ??.


Luc Lafleur 16 april ’18

Onze franse hangoor laten bijknippen en ontklitten. Super service voor een goede prijs!


Björn Höhne 19 maart ’19

Christel maakt geen onderscheid tussen haar konijnen en onze konijntjes! Heel dankbaar voor haar goede zorgen.


Shireen Franssen 31 augustus ’18

Charlie en Poppy gaan hier graag op vakantie. Ze worden altijd tip top verzorgd??


Jessica Lorenzetti 4 januari ’19

de bunny’s worden er goed verzorgd zitten in een mooi verblijf met veel ruimte ..fluffiee heeft een top vakantie gehad ? mercikes nog ??


Nicole  24 juni ’19

Somebunny special is een absolute aanrader. Christel zorgt niet alleen voor een ruim, koel en schoon konijnenverblijf met prima verzorging. Ze vind het ook leuk om de karakters van je konijn(en) te leren kennen en om ervoor te zorgen dat ieder konijntje zich goed voelt tijdens zijn/haar vakantie. Onze konijnen zijn in het verleden niet altijd happy geweest (eerder bang, of boos) op hun vakantieadressen, maar deze eerste keer bij Christel op vakantie is hen heel goed bevallen. Christel stuurde mij geregeld updates (filmpjes, foto’s) waaruit bleek dat de konijnen zich helemaal op hun gemak voelden. Spelen, wassen, luieren.. net als thuis. Een betere oppas kan een konijn zich niet wensen!

 Marnix Cuco  raadt Somebunny Special aan.

20 oktober om 15:16  · Onze konijnen hebben een geweldige vakantie gehad bij Christel. De hokken zijn ruim en ze kwamen niets te kort. Je krijgt regelmatig updates en foto’s over hoe het met ze gaat en ze worden zeer goed verzorgd. Christel houdt er rekening mee als je konijn speciale aandacht nodig heeft (zoals bij ons blinde konijn Brainy) dus je laat ze met een gerust hart achter. Ik kan Somebunny Special zeker aanbevelen! Bedankt Christel voor de goede zorg!

8 Maart ’21 Bianca en Ron Bemelmans Puts

Weer terug van een overheerlijk weekje Overijssel. Het was prachtig en zeker de eekhoorntjes in de tuin.Helaas vakantie voortijdig af moeten breken omdat onze Chanel erg ziek was geworden en ja dan wil je natuurlijk naar huis.Onze grote dank aan Christel Vinken-Franssen van konijnenpension Somebunny special.Wat zij allemaal gedaan heeft voor Chanel dat is in woorden niet te omschrijven. Als Christel niet zo oplettend was geweest waren we Chanel misschien kwijt geweest. Christel bedankt voor de goede zorgen van natuurlijk al onze konijntjes.