Recensies

Claudia Beumer 31 december 2019  Bedankt weer voor de goede zorgen en de hoofdkriebeltjes 🐰🐰

Jessica Lorenzetti 4 januari 2020 Dank je wel voor de super goede zorgen 🥰

17 september ’19

Yvonne Cremers 2 januari ’19

Zoey is heel goed opgevangen door Christel, nadat haar vriendje een dag eerder was overleden. Ze had allemaal leuke speeltjes in haar ren, wat ze zeker heeft kunnen waarderen. Ze is zelf niet zo knuffelig, maar Christel mocht haar toch af en toe over haar bolletje aaien. Dat zegt al genoeg 😃. Ze wil dan ook dolgraag nog een keer komen logeren als haar baasjes weer eens zo nodig op vakantie moeten 😉.


Dana Houben 5 mei ’19

Dankjewel voor de goede zorgen van Snuff en Neijnh🐰. Ze hebben lekker kunnen rennen en vonden het poppenbedje geweldig 🤭🐰.


Luc Lafleur 16 april ’18

Onze franse hangoor laten bijknippen en ontklitten. Super service voor een goede prijs!


Björn Höhne 19 maart ’19

Christel maakt geen onderscheid tussen haar konijnen en onze konijntjes! Heel dankbaar voor haar goede zorgen.


Shireen Franssen 31 augustus ’18

Charlie en Poppy gaan hier graag op vakantie. Ze worden altijd tip top verzorgd👍🏻


Jessica Lorenzetti 4 januari ’19

de bunny’s worden er goed verzorgd zitten in een mooi verblijf met veel ruimte ..fluffiee heeft een top vakantie gehad 😊 mercikes nog 😍🐰


Nicole  24 juni ’19

Somebunny special is een absolute aanrader. Christel zorgt niet alleen voor een ruim, koel en schoon konijnenverblijf met prima verzorging. Ze vind het ook leuk om de karakters van je konijn(en) te leren kennen en om ervoor te zorgen dat ieder konijntje zich goed voelt tijdens zijn/haar vakantie. Onze konijnen zijn in het verleden niet altijd happy geweest (eerder bang, of boos) op hun vakantieadressen, maar deze eerste keer bij Christel op vakantie is hen heel goed bevallen. Christel stuurde mij geregeld updates (filmpjes, foto’s) waaruit bleek dat de konijnen zich helemaal op hun gemak voelden. Spelen, wassen, luieren.. net als thuis. Een betere oppas kan een konijn zich niet wensen!