Voorwaarden

Voorwaarden:

De Pensionkosten zijn exclusief voer. Aangezien dieren een gevoelig maag-darm  stelsel hebben dient u zelf voor voldoende brokken te zorgen, zodat uw huisdier krijgt wat het gewend is. Meenemen in een afsluitbare box.

Entingen zijn verplicht, zonder entingen is geen opvang mogelijk.

Rammen dienen gecastreerd te zijn.

Somebunny Special (Christel) kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld als uw huisdier ziek wordt, gewond raakt of komt te overlijden.

Somebunny Special behoudt zich het recht een huisdier te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het niet gezond is, een besmettelijke ziekte bij zich draagt of niet gevaccineerd is, er worden dan geen logeerkosten terug betaald.

Mocht uw huisdier in de opvang onverhoopt ziek worden, dan zal ik hem/haar laten behandelen bij een dierenarts. De kosten voor medicijnen, dierenarts en eventuele opname zijn voor de eigenaar.

Bij het niet ophalen van het huisdier behoudt Somebunny special het recht de konijnen te herplaatsen, dit is niet herroepbaar.

Somebunny Special behoudt zich het recht om een reservering te annuleren wegens ziekte of andere privé omstandigheden, indien deze situatie zich voordoet worden de volledige logeerkosten, die al overgemaakt zijn terugbetaald.

Somebunny Special plaatst regelmatig foto’s van uw huisdier op social media

Brengen en ophalen:

Op Maandag t/m Vrijdag in overleg.

zaterdag van 10.00 – 12.00u

avond, zondag en feestdagen gesloten.

Er wordt met hele dagen gerekend onafhankelijk van het breng en ophaal tijdstip. Komt u uw huisdier eerder ophalen dan de afgesproken datum, dan kan er helaas geen geld terug gegeven worden.  Blijft uw huisdier langer of zijn er verdere kosten gemaakt dan wordt dit bedrag bij het ophalen verrekend. Het bedrag kan voldaan worden via een pin of contante betaling .

Betaling:

Bij reservering dient u 50% van de totale logeer kosten over te maken, u ontvang hiervoor een betaal verzoek, na de aanbetaling is de reservering definitief. Het resterende bedrag wordt afgerekend bij het brengen van uw huisdier.

Bij annulering tot 30 dagen vóór de logeer periode wordt de aanbetaling volledig terug betaald, bij annulering tot 14 dagen vóór de logeer periode wordt de helft van de aanbetaling terug betaald, bij annulering binnen 14 dagen voor de logeer periode krijgt u geen geld terug.

Covid-19 vormt geen uitzondering op deze voorwaarden.

Inbegrepen:

Een ruime ren met eet/drink en toilet voorzieningen, schuilverblijf of bed, speelgoed.Elke dag vers water, hooi, groente en fruit ( mits uw huisdier dit gewend is) Altijd een liefdevolle verzorging, een knuffel en een aai.